Hulp voor ouders/naasten

 

Druggebruik en drugverslaving in uw omgeving is lastig om mee om te gaan. Helemaal als het dicht bij huis is, bijvoorbeeld uw zoon of dochter. Want het enige wat u wilt is het beste voor diegene, maar hoe gaat u daar mee om? De LSOVD ondersteunt u in de omgang met de drugsverslaafde in uw omgeving en helpt u omgaan met de situatie. Samen met lotgenoten leert u hoe u de situatie kunt benaderen zonder dat u er zelf aan onderdoor gaat.


Met Mijn kind is verslaafd richt ik me op het coachen en begeleiden van ouders van een kind met een verslaving. Het is mijn passie om mezelf met hart en ziel in te zetten voor deze ouders en hen te helpen bij het creëren van meer rust en harmonie in het gezinsleven.

Ik bied toegankelijke hulp bij het versterken van de band tussen de ouder en het kind. Mijn overtuiging is dat een verandering van levenshouding van de ouder niet alleen bij kan dragen aan een betere kwaliteit van het eigen leven, maar ook aan het herstel van het kind.


 

 

 

Je dierbare is verslaafd. Wat kun je doen? Vaak heb je al van alles geprobeerd om hem of haar te helpen. Je staat machteloos wanneer jouw dierbare worstelt met een verslaving.
Of dit nu je partner, ouder, kind of goede vriend(in) betreft, het beïnvloedt ook jouw leven. Deze website is ontwikkeld om jou te helpen met deze vreselijk moeilijke situatie om te gaan. Help! Mijn dierbare is verslaafd! is een initiatief van Stichting Naast.