Weerbaarheidtraining voorjaar 2015

Weerbaarheidtraining gaat weer van start

Vanaf maandagavond 16 februari start de weerbaarheidtraining voor ouders en familie van verslaafden. Deze training zal om de veertien dagen worden gehouden in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat 27 te Middelharnis. Inloop vanaf 19.30 uur waarna de training start om 20.00 uur.

De training bestaat uit vijf avonden waarin men leert om te gaan met de problemen die ontstaan wanneer er een verslaafde in het gezin is. De hulp aan een verslaafde is vaak een valkuil voor de directe omgeving. Het vereist een bijzondere aanpak om niet meegesleept te worden in de problematiek van verslaving. Onderwerpen als; manipulatie – grenzen stellen – in liefde loslaten enzovoort komen aan de orde.

In besloten kring zal onder leiding van een docent de leerstof worden behandeld. U krijgt handvatten aangereikt die voor u van belang zijn in de omgang met de verslaafde. Alles wat tijdens deze avonden wordt gezegd zal binnen de groep blijven.

De training is geheel gratis inclusief cursusmateriaal. U kunt zich opgeven via het inschrijfformulier die u vanaf deze website kunt downloaden en naar ons opsturen.

Wilt u meer informatie dan kunt u onze hulplijn bellen 06-25295021