Weerbaarheidstraining thema” Hoe vermijd ik de valkuilen

Vanaf maandag 5 maart zal er weer een Moedige Moeders Weerbaarheidstraining worden gegeven in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat 27 te Middelharnis. Het gaat om 4 avonden met als hoofdthema “Hoe vermijd ik de valkuilen”

Het omgaan met een jongere die met verslavingsproblematiek te maken heeft geeft een enorme druk in het gezin. Er zijn een aantal specifieke valkuilen waar ouders en opvoeders vaak instappen zonder dit te beseffen. Door de zorg om het kind vervalt men vaak in patronen die juist de verslaafde helpen zijn/haar gedrag in stand te houden. De cursus “Hoe vermijd ik de valkuilen” geeft een aantal praktische handvatten om deze circel te doorbreken.

De cursus is geheel gratis en bestaat uit vier avonden; maandag 5 en 19 maart – 2 en 16 april. Elke avond begint om 20.00 uur – de zaal is open vanaf 19.30 uur. Elke cursist ontvangt een cursusmap. De cursus wordt gegeven door docenten van de Hoop GGZ uit Dordrecht. Wilt u meedoen dan kunt u het inschrijfformulier op deze website downloaden of bellen naar de telefonische hulplijn: 06-25295021. Ook kunt u bellen voor meer informatie over deze cursus.

Grootouders en andere directe betrokken zijn ook welkom !