Superfran zit lekker in haar eigen wereldje

Superfran zit lekker in haar eigen wereldje; onder deze titel houdt Moedige Moeders Goeree Overflakkee een thema-avond in het Diekhuus op 5 november 2015.

Sanne Vink en Stichting mee komen uitleg geven over ADHD en Autisme en de gevoeligheden van deze groep voor o.a. verslavingen.

Sanne Vink, GZ psycholoog en directeur van Psychologisch Centrum VINK in Hendrik Ido Ambacht is de spreekster van deze avond. Zij richt zich op de diagnostiek en behandeling van zowel kinderen, jeugdigen als jongvolwassenen. Ook ouders met opvoedingsvragen kunnen bij haar terecht.

Op deze avond zal er aandacht besteed worden aan hoe het werkt met informatie-verwerking en tegen welke problemen je kunt aanlopen. Het belooft een interssante avond te worden. Niet alleen voor ouders die geïnteresseerd zijn in deze onderwerpen maar ook voor de professional.

Aan het eind van de avond is er volop ruimte om vragen te stellen aan Sanne Vink, Stichting Mee en het JOT ( Jeugd Ondersteuningsteam).

Donderdag 5 november. Locatie: Diekhuus aan het Beneden Zandpad te Middelharnis. Inloop vanaf 19.30 uur – aanvang 20.00 uur en te toegang is gratis.

thema 7 nov.2015