Op de koffie bij de Moeders

De Moedige Moeders nodigen u van harte uit om op de koffie te komen. Op maandagavond 13 december kunt u vanaf 19.30 uur terecht in het Dienstencentrum aan de Doetinchemsestraat 27 te Middelharnis. Voordat de feestdagen beginnen willen wij graag een gezellige avond houden met allen die de Moedige Moeders een warm hart toedragen.

Het jaar wat achter ons ligt is bijzonder succesvol geweest. Twee weerbaarheidstrainen waar ouders hebben geleerd om te gaan met verslaving binnen het gezin. Op diverse locaties presentaties gehouden en informatie verstrekt aan jong en oud. Gesprekken gevoerd met politici en hulpverlening, dit heeft tot gevolg gehad dat er meer samenwerking is ontstaan tussen diverse organisaties. De hulp aan jongeren is geintensiveerd en aan diverse jonge mensen is daadwerkelijk hulp geboden. Ouders konden terecht met hun vragen via de telefonische hulplijn. Kortom een jaar om dankbaar voor te zijn.

Allen die ons in 2010 hebben geholpen zeggen wij hartelijk dank. We hopen ook in 2011 op uw steun te mogen rekenen. Tot ziens op de koffie !!

Geef een antwoord