Evaluatieavond

Evaluatie weerbaarheidstraining

De eerste weerbaarheidstraining voor ouders en familie van verslaafde jongeren zit er weer op.

Tijd om met elkaar de training te evalueren. Wat is er geleerd de afgelopen maanden en wat doen we ermee in de praktijk. De sfeer binnen een training is veilig en vertrouwd. Maar hoe gaat het in de werkelijkheid van alle dag. Goed om dit met elkaar te bespreken, om elkaar tips te geven en te helpen.

Bij deze worden alle oud-cursisten mede uitgenodigd om deze avond bij te wonen. Een goed moment om alles weer eens op een rijtje te zetten, naar elkaar te luisteren. Deze avond zal gehouden worden op maandagavond 12 mei in het Wijkcentrum aan de Doetingchemsestraat 27 te Middelharnis vanaf 19.30 uur.

We beseffen als werkgroep dat er nog een hoop werk te doen is op Goeree Overflakkee en daarbuiten. Dus het motto is “doorgaan en helpen waar we kunnen”. Uw input er ervaringen en ideeën zijn daarom zeer belangrijk. We blijven leren elke dag weer.

Op 16 juni zal de laatste inloopavond worden gehouden, eveneens in het Wijkcentrum. U kunt gewoon binnenlopen voor een gesprek, informatie of om uw hart te luchten.