Eerste contactavond in 2013

Een slapende tiener boven haar huiswerk, je vraagt je af hoe dit komt. Te laat naar bed gegaan? Dat zou kunnen, maar we mogen aannemen dat de ouders dit toch in de gaten moeten hebben, of is er meer aan de hand?

Na een weekend van stappen en chillen met vrienden is dit vaak het resultaat, een tiener die niet uitgeslapen is omdat alcohol of verdovende middelen het lichaam hebben uitgeput. Dit is het moment om in te grijpen, niet langer wachten tot het echt uit de hand gaat lopen. Wanneer dit beeld u heel bekend voorkomt, kom dan langs voor een gesprek op onze eerste contactavond van dit nieuwe jaar. Wij, Moedige Moeders van Goeree overflakkee willen u informeren, helpen en ondersteunen waar nodig.

In het voorjaar beginnen we weer met een Weerbaarheidcursus die u handvatten biedt in het omgaan met verslavingsproblematiek in het gezin. Denk niet, ach het is pubergedrag, dit gaat wel over. In veel gevallen gaat dit niet zomaar over en hebt u belangrijke informatie nodig om het hoofd te bieden aan de problemen die gepaard gaan met middelengebruik. De weerbaarheidcursus kan u helpen om meer grip te krijgen op de situatie.

U bent van harte welkom op maandag 21 januari vanaf 19.30 uur in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat 27 te Middelharnis. De koffie staat klaar!!