Doe mee met de weerbaarheidstraining

Vanaf 10 februari start weer een nieuwe weerbaartheidtraining.

Jongeren met een verslavingsprobleem zijn onhandelbaar. Zij veroorzaken de groots mogelijke problemen in het gezin. Om u te helpen organiseert Moedige Moeders GO elk jaar een weerbaarheidstraining.

Tijdens deze training leert u hoe u met de problemen om kunt gaan. Hoe u uw eigen leven weer op de rails krijgt. De onderwerpen zijn divers en geven u een zeer goed beeld van het leven met een verslaafde. U krijgt handvatten aangereikt die u zeker zullen helpen om de problemen het hoofd te bieden. Verder is het vaak een opluchting te merken dat men niet alleen is, dat er meer mensen worstelen met dezelfde problemen. Door samen de zaken aan te pakken geeft een goede basis om weer plezier te krijgen in het leven.

De Training is geheel gratis en omvat 5 avonden waarin de lesstof zal worden behandeld. Tevens krijgt u een cursusmap mee zodat u het geleerde thuis nog eens rustig kan lezen.  Onder begeleiding van een professionele docent, in een besloten groep kunt u uw verhaal kwijt en krijgt u goede adviezen.

De locatie: Wijkcentrum – Doetinchemseweg 27 te Middelharnis. Aanvang 19.30 uur. Een inschrijfformulier kunt u downloaden van deze website of u kunt onze telefonische hulplijn bellen. We hopen u te ontmoeten op 10 februari.